BAHARIN RENGİ AYAKLARDA

Yayınlayan: | 11.3.15 Yorum Yapın


Rahatlık ve stilinden taviz vermeyenler için bu sezon alternatif çok :)

NinaPerla karnaval tadında birçok renk seçeneği sunan ayakkabı ve çanta modelleriyle tepeden tırnağa stilinize cesur bir dokunuş yapabilirsiniz.Biraz daha maskülen olmak isteyenler içinde renkli ve sade oxford modellerimizle maskülen tarzınızı bozmadan dişiliğinizi ve tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Bu baharın aksesuarlarını tek kelimeyle tanımlayacak olursak. kesinlikle "cesur" olurdu.Sonsuz bir renk paleti ve materyal çeşitliliği ile karşı karşıyayız.Bu yaz geçmiş sezonlardan bambaşka ve daha heyecanlı renklere kucak açmış durumda.

Stilinizi deşifre eden anahtar parçalar kullandığınız aksesuarlardır. Espadrillerle rahat , dolgu topuklarla konforlu, stiletto modellerimizle gece ve gündüz dikkat çekici olacaksınız.

Kendisini özel hissetmek isteyenler içinde tamamen kişiye özel tasarlanmış ayakkabı ve çanta modellerimizle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

NinaPerla bu yaza damga vurmaya hazır. Rahatlıktan, şıklıktan, çekicilikten ve en önemliside farklılıktan vazgeçmem diyorsanız aradığınız herşey burada.

20 MART 2015 te sizlere kavuşacağız.Size layık olabilmek için son hazırlıklarımızı yapıyoruz.Çok heyecanlıyız.Kısa süre sonra kavuşacağız.

                    Göztermiş olduğunuz sabır için şimdiden çok teşekkür ederiz.

www.ninaperla.com
facebook  : ninaperlacom
twitter  : ninaperlacom
instagram  :  ninaperlacom

NİNA PERLA MODA VE TASARIN SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Sonraki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: