ESPADRİL ALIRKEN DİKKAT EDECEKLERİNİZ!

Yayınlayan: | 29.3.15 Yorum Yapın
Merhaba Kızlar,
Bu yayınımızda sizlere espadril alırken dikkat etmeniz gereken noktaları anlatacağız.
NinaPerla olarak ayağınızın sağlığı bizim için çok önemli.Ayakkabılarımız ayak sağlığınız ve rahatlığınız için özel üretilmektedir.1980 lerden bu yana ilkbahar ve yaz mevsimlerinde bayanların ve erkeklerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.Fakat günümüzde espadril adı altında birçok firma espadrilin orjinallğinden uzaklaşarak daha fabrikasyon üretim yapabilmek için farklı teknikler uygulayarak yapmaya başladı ve espadrilden çok uzak modelleri espadril adı altında sizlere sunmaya başladılar.Bizde bu konuyla ilgili sizi bilinçlendirmek istedik.

Fotoğrafta gördüğünüz espadril tabanı komple gerçek hasır ipten oluşmaktadır.ve kumaşta taban birleşim kısmı makine kullanılmadan elle özel olarak dikilmektedir.Tabanı hasır olduğu için kullanım sırasından ayağınızda sert bir etki yaratmaz.Spor ayakkabı rahatlığını size hissettirir.



İkinci fotoğrafta gördüğünüz ayakkabı ise espadril görüntüsündedir ama espadril değildir.kumaşı tabanın için geçirilmiştir.ve içindede gerçek hasır ipler olmadığı için siz yürürken içindeki sert tabanı hissedersiniz ve ayağınıza sert bir taban hissi vermektedir.Tabanla kumaş birleşim kısmında ise sizin gözünüzü yanıltmak için espadril dikişi görüntüsü versin diye tabana iple desen çalışılmıştır. Günümüz de firmalar bu tür ayakkabıları maliyeti düşürmek için yapmaktadır ve kullanımda da kalitesiz bir görüntü vermektedir.

Gerçekten ayağınızın rahatlığına ve kullandığınız ayakkabının kalitesine önem veriyorsanız lütfen espadril alırken bu noktalara dikkat edin.Kaliteli ayakkabı kaliteli kadının tercihidir.Ayakkabınızın kalitesi hem sosyal hayatınızda hem iş çevrenizde sizin görüntü kaliteniz için çok önemlidir.

Ninaperla Moda Tasarım A.Ş. olarak  ayaklarınız ve giydiğiniz ayakkabıların kalitesi bizim için tasarımdan bile önce gelmektedir. Ninaperla tasarımlarını kalite ve rahatlık şüphesi olmadan rahatça satın alabilirsiniz.Aynı zamanda satıştan sonrada sizin yanınızdayız.Müşterilerimizin memnuniyeti ve bize olan güveni çok önemli.Sorularınız ve önerileriniz için bize info@ninaperla.com mailinden ulaşabilirsiniz.

Yeni tasarımlarımız için sitemizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.
www.ninaperla.com

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: