Yayınlayan: | 16.4.15 Yorum Yapın

                       MODAGAMİ 

Ninaperla'dan herkese kocaman bir MERHABA!!

Artık özlediğimiz sıcak günle geldi.Yazın kokunu her gün daha da içimize çekmeye başladık.Enerjimiz yerinde, içimiz kıpır kıpır...

Bizim eğlenceli dünyamıza bu hafta modagami.com tanıklık etti ve kendi dünyasına bizi de ekledi.

Moda konu olunca modagami.com bu konuda öncü sitelerden bir tanesi.Bizde heyecanla takip ederken kendimizi bir anda orda bulmamız hoşumuza gitmedi değil:)

Şimdi sizinle o yazıyı paylaşacağım. Her bir cümlesi çok değerli;)



Nina Perla ile Stil Yolculuğu
16/04/2015

Mevsimin yumuşaklığıyla daha tiril tiril ve ferah görünümlere bürünüyoruz. Özlediğimiz espadrillerimize kavuşma zamanı da geldi. Ayakkabı dolabımızdan çıkardıklarımıza eşlik edecek yeni arkadaşlar bizi bekliyor. Ayak sağlığımıza hassasiyet gösteren parçaların peşindeyiz ama özgün ve şık da olmalı. Hızımızı almış giderken rastladık Nina Perla'ya. Bir durduk, bir baktık ve sonra hiç ayrılamadık. 
 Favorilerimizden iki espadril, bir stiletto seçtik ve harika üç görünüm hazırladık. Buyurun bakalım.


undefined

Bir anne ile kızının bir örnek giyinmesi keyifli ve çok sevimli. Bağlılığı, takım ruhunu ve sevgiyi mükemmel ifade ediyor. Üstüne bir de denizci stilini ekleyip hedefi on ikiden vurabilirsiniz. Bu lacivert beyaz çizgili espadrilleri nasıl yorumlarsanız yorumlayın sizi asla yarı yolda bırakmayacaklardır. Bizim içimizden geçen beyaz elbiseyle giymek oldu. Kızınıza cicili bicili mavi tokalar, size ise çapa detaylı bir bileklik ve açık tonlarda bir güneş gözlüğü öneriyoruz. Neşeniz ise son noktayı koysun. 


undefined

Sevdiklerimizle bir arada olmak fikri tek başına bile güne güzel ve iyi başlamak için yeterli bir sebep. Özlediğimiz ve sevdiğimiz insanlarla buluşma heyecanımız onlar için özenmemizi de sağlıyor. Zevkle ve şevkle giyiniyoruz.  Belki şimdi Paris'e değil ama parizyen ruhla bu defa arkadaşlarla sıcacık bir kahveye. 
 undefined

Kiminle konsere gidersek gidelim bizim en iyi konser arkadaşımız şık stilettolarımız- sahneyi daha iyi görebilmek adına da faydası var değil mi? Nina Perla'nın kalpleriyle sevdiğiniz sanatçıyı dinlemek daha bir manidar. Tutmayın kendinizi sakın! Özgürce dans edin, bırakın gitsin. Desenleri de karıştırın. Kalplerle çizgileri buluşturun.

www.modagami.com
ÇOK TEŞEKKÜRLER 

Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: