2015 İLKBAHAR YAZ AYAKKABI MODASI

Yayınlayan: | 8.4.15 Yorum Yapın


Önümüzdeki sezon ayaklarda tam bir şenlik yaşanacak.
Koyu renkli modellerden sıyrılıp, bahara yelken açtığımız günlerde ayaklarımız da farklı ve iddialı modellerle baharı yaşayacak. 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda tasarımcılar sıradışı, aynı zamanda şık ayakkabıları podyumlara taşıdı.

Bakalım önümüzdeki sezonun ayakkabı trendlerinde neler var? 

Bahar ve yaz sezonunda canlı renklerin kullanılması bir sürpriz değil elbette. Bu sezon yine özellikle blok renkler sıkça karşımıza çıkacak. Birden fazla canlı rengin kombinlenerek kullanıldığı sandalet ve ayakkabılar tüm kıyafetlerinize renk katacak. 
Canlı renkleri, ayakkabı tasarımlarında fazla iddialı buluyorsanız Versace’ninki gibi pastel tonları da tercih edebilirsiniz. 

Bir süredir kıyafetler üzerinde etkisini sürdüren maskülen formları, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda ayakkabılarda da göreceğiz. Erkek ayakkabısı görünümünde olan  Oxfordlar ve düz ayakkabılar farklı modellerde karşımıza çıkıyor. 

Ninaperla bu maskülen formları renklendirerek 2015 ilkbahar yaz modasına damgasını vurdu.

 Kıyafetlerden çantalara, montlardan aksesuarlara kadar her yer saçak saçak bu sene. Durum böyle olunca bahar sezonunda karşımıza çıkan modellerde de püsküle sıkça rastlıyoruz. İster düz ister topuklu, abiye ya da günlük birçok modelde püsküller oldukça yaratıcı bir biçimde kullanılmış.
www.ninaperla.com








Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: